work
За нас

 Монтаж на конвенционални уредби и газови ижекциони при нас

Ние в „ЙО-ВИ АУТО” ЕООД сме специализирани в диагностиката и преработката на бензинови и дизелови двигатели с вътрешно горене да работят и със: пропан/бутан и метан.

В автосервиза ни работи специализиран персонал с дългогодишен опит в монтаж, ремонт и поддръжка, както на последно поколение газов и метанов инжекцион, така и на конвенционални газови системи.

Високите ни резултати идват от сътрудничество с BSM,BRC,BiGas,Valle,Romano,Zavoli,Stefaneli, и др.– едни от водещите Български,Италиански и Холандски фирми в бранша, познати с качествените си продукти, както и от високотехнологичните диагностични апаратури на фирмите SUN(Snap-On Inc. USA)и ВОSCH, които използваме за диагностика и настройка на бензинови,дизелови и газови системи за всички видове автомобили.Разполагаме също със софтуер за диагностика на дилърско ниво за почти всички по-разпостранени европейски марки автомобили(ВMW DIS,VAG-COM,VAS,Mercedes Star Diagnose DAS XENTRY,Renault Can Clip,Peugeot Citroen Lexia,ViDa DiCE VOLVO, Toyota  

През последните години, в резултат на голямото търсене на пазара, се появиха газови инжекционни системи със съмнително качество и произход на много ниски цени. Веднага след монтажа на такава евтина инжекционна система обаче, възникват проблемите:

 -автомобилът губи мощност на газ;
 -автомобилът вдига прекалено разхода на газ;
 -автомобилът превключва обратно на бензин без причина;
 -влошава се студения старт на двигателя, поради нарушената адаптация на бензиновия блок за управление (ECU).

В резултат от всичко изписано дотук, човек се оказва пред дилемата да свали неспулочливия газов инжекцион и да остане с неприятните спомени от шофирането на газ, или да я смени с по-скъпа, но далеч по-качествена.

За да спестим неприятните емоции, и за да увеличим удоволствието от шофирането на газ, ние предлагаме само системи, с най-високо доказани надежност и ефективност. 
Газови уредби и инжекциони, с които работим

  Газов инжекцион:Bigas,Stafanelli,lovato,Romano,Zavoli,BSM,OMVL-REG,VialleLPI,Fobos,Megajet,Sargas,BRC,SEC-Lecho, AEB,AG GFi